En blomstrande koloniförening i sydvästra Malmö.

Parkering

Parkeringsmöjligheter

  • de numrerade platserna kostar 600 kr per säsong,
  • de som behöver plats för bil nummer två blir i första omgång hänvisas till lediga numrerade platser och debiteras 600 kr per säsong även för denna.
  • när alla numrerade platser är upptagna kan de som fortfarande behöver plats för bil nummer två få ett tillstånd till boendeparkering på gästparkeringen som kostar 10 kr per dygn, max 50 kr per vecka.

Tiden 15 april till 15 september kan kolonist hyra numrerad parkeringsplats. All annan tid är det tillåtet för kolonist med giltigt p-tillstånd att parkera på alla markerade platser.

Bevakningen av p-platserna kommer att utföras av Securitas. Varje kolonist kan ringa till Securitas, telefonnummer 0771-767 000, om någon står på din plats.

Det är trångt på parkeringsplatserna. Bilen skall stå rakt och med registreringsskylten mitt framför nummerskylten på parkeringen. 

Ej behörigt fordon, avställda eller utan giltigt p-tillstånd anmäls till Securitas.

Varje medlem skall hålla sin parkeringsplats ogräsfri.

Intresserade av att hyra parkeringsplats anmäler detta till föreningen som fortlöpande uppdaterar kölistan. Parkeringarna är endast för personbilsregistrerade fordon. Speciellt anvisad parkering finns för husbilar.

Kontakta styrelsen i frågor om parkeringsplatser

 

 

 

 

Mossängens Sommarstad
Box 60026
216 10 Limhamn

Kontakta oss vid frågor

info@mossangens.se